Gå direkt till textinnehållet

Glad sommar!

Sommaren är här och vi närmar oss sluttampen på vårt stora projekt Natrium på Göteborgs Universitet. Vi är oerhört stolta över våra prestationer under de senaste tre åren. Genom teknikprojektering har vi framgångsrikt underlättat sammansättningen av alla komplexa komponenter och producerat innovativ laboratorieinredning av högsta kvalitet. Vill du veta mer om vår projektering? Läs mer här.

Nu är det dags för vår såg, kantlist, laserskärare och resten av fabriken att ta en välförtjänt paus under några veckor. Denna period av återhämtning ger oss möjlighet att ladda om och komma tillbaka ännu starkare. Efter pausen återupptar vi produktionen med full kraft. Vårt fortsatta fokus kommer att vara att tillverka kvalitativ inredning som möter de mest krävande miljöerna.

Vi vill ta tillfället i akt att tacka våra fantastiska kunder och samarbetspartners som har stöttat oss genom hela resan. Er entusiasm och förtroende har varit en viktig drivkraft för oss, och vi är stolta över det arbete vi har genomfört tillsammans under vintern och våren.

Under sommarmånaderna hoppas vi att ni får möjlighet att njuta av värmen och koppla av inför framtida utmaningar. Det är en tid för avkoppling och återhämtning, men vi ser också fram emot att fortsätta vår resa och producera ännu mer innovativa och högkvalitativa produkter för krävande miljöer.

Tack för ert fortsatta stöd och förtroende. Vi önskar er alla en underbar sommar fylld med glädje och avkoppling!

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Integritetspolicy.