Gå direkt till textinnehållet

Projektering av laboratoium

Projektering är det utrednings- och förberedelsearbete som föregår det operativa genomförandet av en byggnation.

Projekteringen inleds med att byggherrens alla krav och önskemål om den blivande byggnaden preciseras, samt att alla förutsättningar och villkor som kan påverka den fortsatta projekteringen kartläggs. I projekteringen fastställs sedan byggnadens konstruktion, utförande och dess installationer vilket leder till att kompletta bygghandlingar inklusive ritningar och rumsbeskrivningar etc. kan tas fram.

Med vår mångåriga erfarenhet av laboratorieinredning och stora komplexa projekt har vi samlat på oss en spetskompetens. Nu erbjuder vi dig hjälp med projektering av både små och stora projekt med laboratorieinredning.

Mångårig erfarenhet

Inget projekt är för litet eller för stort

Vi har bland annat projekterat och levererat laboratorieinredning till Karolinska institutet – Biomedicum, Göteborgs universitet – Natrium, Nordic BioMarker

Kontakta mig för frågor

Fredrik Söderlund

Säljare

090-70 66 58

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Integritetspolicy.