Gå direkt till textinnehållet

Aktuellt

Vi söker montörer

Efterfrågan på Enably Laborativ™ ökar i kraftig takt och vi behöver därför knyta nya kontakter med duktiga montörer runt om i landet. Just nu är behovet störst i Mälardalen och i Göteborg.

Läs mer

Vi söker en rutinerad Ekonomichef till Enably i Sävar

Vår nya ekonomichef kommer att arbeta i ett nära samarbete med vd i en koncern med snabba beslutsvägar. Vi sitter i moderna lokaler och närheten till produktionen gör att du alltid kommer ha god insyn i verksamheten. Rätt person erbjuds möjligheten att sätta sin prägel på processer och rutiner kopplat till ekonomistyrningen.

Läs mer

Kombination av ny och befintlig inredning när Xbrane växlar upp

Svenska bioteknikföretaget Xbrane Biopharma AB står mitt i en mycket expansiv bransch, där man med hjälp av DNA-teknik utvecklar biosimilarer, läkemedel som gör livsviktiga behandlingar tillgängliga världen över.

Som ett led i denna expansion flyttar man nu in Retziuslaboratoriet granne med Karolinska sjukhuset i Stockholm, och sjudubblar (!) därmed storleken på sitt laboratorium samtidigt som man kombinerar ny och befintlig laboratorieinredning från Sävar.

– Enably har varit jätteproffsiga. När de kopplades in fick vi koll på allt ner till minsta skruvnivå, och de kunde kombinera sitt system med specialtillverkning som löste våra behov, berättar Patrik Samuelson på Xbrane.

Läs mer
Laddar...
Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Integritetspolicy.