Gå direkt till textinnehållet

Aktuellt

Glad sommar!

Sommaren är här och vi närmar oss sluttampen på vårt stora projekt Natrium på Göteborgs Universitet. Vi är oerhört stolta över våra prestationer under de senaste tre åren. Genom teknikprojektering har vi framgångsrikt underlättat sammansättningen av alla komplexa komponenter och producerat innovativ laboratorieinredning av högsta kvalitet.

Läs mer

God Jul och Gott Nytt År!

Julen är här och efter det stundar ett nytt år. 

Vi ser med stor förväntan på året som kommer och allt vad det kommer att erbjuda.

Redan i januari kommer vi att åka på en mässa som heter Lösningar för offentlig sektor som kommer att hålla till på Kistamässan.

Läs mer

Peter Forsséll lämnar som vd för Enably

Sista augusti lämnar Peter Forssell sin tjänst som vd för Enably. Sedan 2019 då Peter började hos oss, har han varit en stor drivkraft som alltid värnat bolaget, ägarnas och medarbetarnas bästa.

Peter kliver av sin roll som vd till förmån för att kunna vara med sin närmaste familj som bor och jobbar i Stockholm. Vi önskar Peter varmt lycka till och tackar för den tid som han jobbat hos oss på Enably.

Läs mer
Laddar...
Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Integritetspolicy.