Gå direkt till textinnehållet

Precision är vår passion.

Enably Sävar erbjuder modern och flexibel legotillverkning av kundanpassade detaljer i stål, rostfritt eller aluminium. Högpresterande maskinpark i kombination med yrkesskickliga medarbetare är grunden för effektiv tillverkning, högkvalitativa detaljer och nöjda kunder. Företaget är beläget i Sävar utanför Umeå.

Enably Sävar är en komplett leverantör inom legotillverkning. Vi offererar, tillverkar och levererar små och medelstora serier av högkvalitativa detaljer enligt våra kunders specifika ritningsunderlag.

I varje uppdrag ställer vi höga krav på kvalitet, precision och kostnadseffektiva lösningar. Helt enkelt, dina detaljer effektivt tillverkade med stor noggrannhet men även levererat i rätt tid och till rätt pris.

Vässa er produktivitet med fiberlaserskärning

BySprint Fiber 3015

Öka er produktivitet genom att skära med vår Bystronic fiberlaser. Enastående skärprestanda med hög detaljkapacitet och förstklassig skärkvalitet i tunna och medeltjocka plåtar.

De största fördelarna kan uppnås i godstjocklekar mellan 0,7 och 12 millimeter där fiberlasern klarar av att skära med mycket hög precision i allt från stål och rostfritt stål till aluminium, allt i format upp till 1500x3000mm. Även andra metalliska material kan skäras med utmärkt kvalitet som t ex mässing och koppar.

Lägg även till möjligheten att gravera och markera vissa metaller.

Pressa din produktionstid med vår Optiflex

Ursviken Optiflex

Optimera ert produktionstryck genom vår Ursviken Optiflex 100 ton kantpress som är utrustad för exceptionell noggrannhet och bästa tillverkningshastighet.

Optiflexen har också ett vinkelmätnings-system och bombering vilket innebär att varje bockning kan hållas inom en tolerans av +/-0.3 grader. Få kantpressar kan bocka kontinuerligt med sådan precision. Vinkelmätningen och det CNC-styrda underverktyget möjliggör snabb produktion även när det handlar om mer krävande profiler eller korta serier.

Optiflexen klarar plåtar från 0,7mm upp till 5mm i storlekar upp till 3m.

Anlita vår expert för bockning av små och medelstora detaljer

BySprint Xpert 40

Genom att nyttja vår Xpert 40 kan du snabbt och effektivt få små och medelstora bockningsdetaljer bockade med mycket hög repeternoggrannhet. Den smidiga och lättanpassade pressen med presskraft på upp till 40 ton möjliggör stor flexibilitet för dig som kund och inte minst ett brett användningsspektrum.

Med Pressure Reference-teknik och helautomatisk, dynamisk bombering säkerställer vi högklassiga bockningsresultat.

Skärpa och kapacitet
- även i mänsklig form

Kontakta mig för frågor

Mikael Söderlund

Säljare - Metall

090-70 66 49

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Integritetspolicy.