Gå direkt till textinnehållet
Laboratorium

Karolinska Institutet – Biomedicum. Laboratoriet är ett av Euro­pas modernaste och ska locka medarbetare från hela världen.

Beskrivning

Enably LABORATIV™ är namnet på vårt laboratoriekoncept som vi har levererat till KI Biomedicum, Det är en totallösning med laboratorieinredning, media, data, el och styrning av skyddsventilerade arbetsplatser.

Experimentell forskning samlas i Biomedicum – Syftet med Biomedicum är att samla en stor del av den experimentella forskningen på Karolinska Institutets campus Solna under ett tak i en avancerad forskningsmiljö som främjar samverkan och forskning över vetenskapliga gränser.

Den experimentella forskningen vid Karolinska Institutet växer och behovet av mer avancerade laboratorier och modernare lokaler på campus Solna är stort. Därför har Karolinska Institutet uppfört en ny byggnad för experimentell forskning över vetenskapliga gränser och för samverkan med klinisk forskning.

Laboratoriet är ett av Euro­pas modernaste och ska locka medarbetare från hela världen.

Laboratorieinredning
Cirka 1 600 platser för forskare och annan personal
Laboratorieinredning
Anläggningen färdigställdes 2018 efter ritningar av Berg Arkitektkontor/Arkitektfirmaet C.F. Møller och utnämndes till Årets Bygge 2019.
Verksamhet: Experimentell forskning i avancerad laboratoriemiljö

Kontakta mig för frågor

Fredrik Söderlund

Säljare

090-70 66 58

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Integritetspolicy.